W pierwszych warsztatach, które odbyły się w listopadzie 2016 r. uczestniczyło 39 osób. Natomiast teraz stawiło się 21 osób. - Prowadzący spotkanie przekazali wiedzę praktyczną i teoretyczną na temat odpowiedniego zagospodarowania produktów otrzymanych z Banku Żywności. Przepisy kulinarne oraz praktyczne porady zapisano w poradniku, który został przekazany uczestnikom wraz z drobnymi upominkami - opowiada Małgorzata Woldańska, kierownik Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Choczu.
Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?