W walentynkowy weekend 13-15 lutego, wystrój restauracji For Colors pozwoli gościom w pełni poczuć nastrój święta zakochanych. Dodatkowymi bodźcami będzie bogactwo smaków, zapewnione dzięki specjalnie opracowanemu na tę okazję menu.
Goście odnajdą w karcie różnorodne dania główne, bufet deserów i wina, które dodadzą posiłkowi pełnię smaku.
"Ponieważ Walentynki są niezwykłą okazją, nasza oferta dla zakochanych została dobrana tak, by wpasować się w atmosferę tego święta. Zakochanym polecamy wyszukane przystawki dopełniające propozycje dań głównych, wśród których znalazły się m.in. wędzone herbatą carpaccio z przegrzebka na puree z dyni Hokkaido lub krewetki serwowane z pianką z Krwawej Mary na salsie z kompresowanego ogórka. Całość koronuje szeroki wybór deserów, gdzie tradycyjne pozycje przeplatają się z takimi specjałami, jak orzechowe tiramisu czy krem bawarski z białej czekolady". - mówiła Aleksandra Grzelak, PR & Marketing Manager.
Osoby zainteresowane ofertą proszone są o kontakt z Restauracją Four Colors w celu dokonania rezerwacji drogą mailową ([email protected]) lub telefoniczną pod numerem +48 42 208 80 36.
**
Temat aborcji wraca do Sejmu.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?