MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Surówkę możesz jeść od razu po przygotowaniu, choć warto...
fot. Katarzyna Puczyńska

Szybka surówka z młodej kapusty i ogórka. Rodzina prosi o nią codziennie, ty też przepadniesz. Przepis na lekką i świeżą surówkę do obiadu

Surówka z młodej kapusty i ogórka. Krok 7

Surówkę możesz jeść od razu po przygotowaniu, choć warto zrobić ją nieco wcześniej, by kapusta zmiękła i nabrała wyrazistszego smaku. Możesz ja przechować w lodówce nawet dwa dni.

Zobacz również

Radni zagłosowali. Kasyno pozostanie w Gorzowie, a hotel nie będzie pustostanem?

Radni zagłosowali. Kasyno pozostanie w Gorzowie, a hotel nie będzie pustostanem?

Po latach powraca krasnostawski przegląd zespołów rockowych

Po latach powraca krasnostawski przegląd zespołów rockowych

Polecamy

Zupa paprykowa mojej cioci to hit lata. Wygląda i smakuje obłędnie

Zupa paprykowa mojej cioci to hit lata. Wygląda i smakuje obłędnie

Uważaj w wakacje! Roznoszą tropikalną chorobę w UE. Pierwsza szczepionka na wirus

Uważaj w wakacje! Roznoszą tropikalną chorobę w UE. Pierwsza szczepionka na wirus

Najzdrowsza sałatka świata. Jedz ją codziennie, a będziesz wyglądać młodziej

Najzdrowsza sałatka świata. Jedz ją codziennie, a będziesz wyglądać młodziej