Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

92. urodziny dziewczynki z listy Schindlera. "Daje wyraz prawdzie"

92. urodziny dziewczynki z listy Schindlera. "Daje wyraz prawdzie"

Start GAME MUSIC FEST 2024! Muzyczne show poświęcone muzyce z gier. ZDJĘCIA

Start GAME MUSIC FEST 2024! Muzyczne show poświęcone muzyce z gier. ZDJĘCIA

Polecamy

Czy pies może lecieć samolotem w kabinie? Te linie mają nawet menu dla pupila

Czy pies może lecieć samolotem w kabinie? Te linie mają nawet menu dla pupila

Serial Fallout powróci z nowym sezonem! Są powody do radości

Serial Fallout powróci z nowym sezonem! Są powody do radości

Już 800 szkół w nowym programie. Trwa pilotażowy nabór

Już 800 szkół w nowym programie. Trwa pilotażowy nabór