Po wyjątkowo długich obradach, jury w składzie: zastępca burmistrza Izabela Świątek, dyrektor MGOPS w Pleszewie, a zarazem prowadząca licznych warsztatów kulinarnych Justyna Zawieja, a także Krystyna Jagiołka i Teresa Lisiak, przyznały trzy pierwsze, dwa drugie i jedno trzecie miejsce. Jurorki oceniały nie tylko smak, ale także prezentację wykonanych przez uczestniczki deserów.
W konkursie zwyciężyły: Danuta Szkudlarek i Irena Głuszyńska z Chocza oraz Bernadeta Fengier z Pleszewa. Każdy uczestnik otrzymał pamiątkowy termos, a nagrody dla najlepszych ufundowała Fundacja ANIMACJA.
Krokusy w Tatrach. W tym roku bardzo szybko
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?