MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smażone pieczarki i grzyby leśne warto posolić, dopiero gdy...
fot. 123rf.com/annapustynnikova/zdjęcie ilustracyjne

Kiedy solić rosół, a kiedy ziemniaki? Zobacz 7 dań, które łatwo przesolić. Oto kluczowe zasady do smacznego obiadu

Smażone grzyby

Smażone pieczarki i grzyby leśne warto posolić, dopiero gdy będą usmażone na złoto. Sól nie wyciągnie z nich wody i grzyby pozostaną smaczne i jędrne.

Zobacz również

Kibice ŁKS i Manchesteru United oszaleli z radości

Kibice ŁKS i Manchesteru United oszaleli z radości

Remis mistrza Hiszpanii na zakończenie sezonu. Piękne pożegnanie Toniego Kroosa

Remis mistrza Hiszpanii na zakończenie sezonu. Piękne pożegnanie Toniego Kroosa

Polecamy

Urzeka kwiatową słodyczą i delikatnością. Odmładza, zwalcza infekcje i goi rany

Urzeka kwiatową słodyczą i delikatnością. Odmładza, zwalcza infekcje i goi rany

To bezpłatny „wytapiacz” tłuszczu. Zobacz, jak działa i korzystaj z niego z głową

To bezpłatny „wytapiacz” tłuszczu. Zobacz, jak działa i korzystaj z niego z głową

Nie zgadniesz, czego możesz użyć, aby pozbyć się siwych włosów. Wypróbuj ten patent

Nie zgadniesz, czego możesz użyć, aby pozbyć się siwych włosów. Wypróbuj ten patent