Warsztaty kulinarno-żywieniowe przeprowadzono w ramach działań towarzyszących realizacji Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym Podprogram 2015.
Podczas spotkania osoby prowadzące warsztaty przekazały wiedzę praktyczną i teoretyczną na temat prawidłowego gospodarowania otrzymanych produktów z Banku Żywności. - Przepisy kulinarne oraz praktyczne porady zapisano w dwóch poradnikach, które zostały przekazane uczestnikom wraz z drobnymi upominkami - mówi Małgorzata Woldańska kierownik GOPS w Choczu.
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?